MissVivis synvinklar

Alla inlägg under januari 2009

Av Vivi - 29 januari 2009 10:36

Oj vad trött jag är idag ....hade gott kunnat tänka mig att ligga i sängen hela dagen idag. Igår hade jag ju planerat en slappedag, att med gott samvete ligga i soffan och kollapå film/tv och äta gott...

Tyvärr blev det inte så ---- DVD vill inte visa bild på nya TVn längre, vi har kollat på DVD och det har fungerat, nu hör man filmen men ser den inte längre....vet inte vad vi har gjort för fel eller om det är DVDn det är fel på... vi har ju inte ändrat på några sladdar eller ngt, jätte konstigt!!

Sedan valde TV-sändningen att lägga ned, men det hjälpte bredbandsbolaget mig med, det kanske finns billigare bolag men servicen de har är hur bra som helst!! Resultatet blidde iaf att det inte blidde en hel slappdag, det bleven slappeftermiddag och sedan gick jag och simmade.

Jag har redan tränat 2 ggr denna veckan och ska nog träna ikväll också men funderar på att ta paus från träningen idag eftersom jag är så hiiiimla trött.

Får se hur jag gör....

Nu ska jag städa lite här hemma och läsa lite inför sextemat ikväll på Ellenträffen :)


ANNONS
Av Vivi - 28 januari 2009 11:44

Det blir lite musikkavalkad idag, blidde lite melankolisk ----

ANNONS
Av Vivi - 28 januari 2009 11:40

Denna låt är så vacker och förmedlar smärtan av ett brustet hjärta så bra, iaf när man inte blir av med spöket av den som har tagit sönder det.... Lyssnade så mycket på denna när det tog slut med min f.d sambo

Det kändes som om han alltid fanns där och hade stulit en bit av mitt hjärta som gjorde att jag aldrig riktigt läkte ihop.... idag tackar jag min lyckliga stjärna att jag vågade resa mig och gå ....annars hade jag ju aldrig träffan min älskling t.ex

Av Vivi - 28 januari 2009 11:26

Mer vacker musik med en aning mörkrock ...har alltid älskat denna "sorts" musik...Evanesence, HIM, Nightwish ...finns mycket bra låtar att hämta!

Av Vivi - 28 januari 2009 11:18

Tycker denna video och låt är så otroligt vacker... jag har väl en viss dragning till det mörka och vackra....

Av Vivi - 28 januari 2009 10:41

Jag började nyss gråta lite ...jag fick ett mail från någon jag inte hört av på ett tag. En person som betydde jätte mycket för mig under en period av mitt liv jag mådde väldigt dåligt.

Han skrev bara för att han kom att tänka på mig och för att tala om för mig att jag är en väldigt bra människa och aldrig fick tvivla på det.

Det är så blandade känslor för när det gäller honom tvivlar jag... jag tycker inte jag behandlade honom tillräckligt bra, eller jo under tiden vi umgicks, men jag tycker att det blev så fel när vi slutade träffas.... jag känner att jag kunde varit tydligare med mitt budskap. Jag tyckte så otroligt mycket om honom, jag älskade nog honom, men han var inte mannen med stort M.

Jag önskar att han vet hur mycket han gjorde för mig, fick mig att tro på kärleken igen och att det fanns bra killar där ute.

Jag har träffat mitt livs kärlek nu och min älskade Thomas är perfekt för mig (men han kommer inte gilla detta inlägget :)  )

Men utan denna andra person hade jag aldrig kunnat träffa Thomas, utan honom hade jag inte vågat öppna mig utan varit ännu mer sluten än vad jag var när jag träffade min Sambo.

Vet inte riktigt vad jag ville ha ut av detta inlägget, minnen kan vara både bra och dåliga samtidigt, kanske att det aldrig är försent att tala om för någon hur mycket han/hon betydde/betyder för dig!!

Av Vivi - 27 januari 2009 10:29

Min kompis Linnea har utmanat mig ...okej gumman! Here I go!


8 ovanor jag har eller fakta om mig

1) Oki ...min värsta ovana är att nog att jag helt enkelt är lat! Jag har svårt att få något gjort och har inga problem med att slappa en halvdag framför TVn! (har iof varit ovanligt effektiv senaste tiden men det kanske beror på ovana nummer 2)


2) Jag är periodare,,,,nej inte i alkoholistisk betydelse (tror inte ens ordet alkoholisktisk finns *fniss*) men jag gör mycket saker i perioder, bakar, läser, tränar duktigt, städar osv. Jag är jätte duktig i några veckor sedan tröttnar jag  har ett uppehåll och sedan börjar jag igen. Blogga har jag gjort ovanligt effektivt ovanligt länge nu :)


3) När jag håller med om något har jag en förmåga att svara med Nej först:

- Nej, det har du rätt i...


4) Jag älskar tecknat, älskar att slappa framför en bra tecknad film och nu när vi har Disneychannel * lyckosuck*


5) Jag gör gärna en höna av en fjäder, jag förstorar upp småproblem och kan få ångest över småsaker.


6) Jag är en gottegris, älskar godis, kakor och det mesta som är sött!


7) Jag tycker inte om att laga mat, tycker oftast det är ganska tråkigt och oinspirerande....men baka däremot :)


8) Jag är blödig, i skydd av hemmets väggar gråter jag ofta när jag kollar på TV *fniss* grät tom igår när vi kollade på Bonde söker fru - Bröllopet.


Nu är det dags att utmana!!

De jag utmanar gör samma sak, skriver ned 8 st ovanor eller egneskaper och utmanar i sin tur...

Jag utmanar:


Malin-Helena

Margita

Syster min

Karin

 Och naturligtvis alla andra som blir sugna!!

Av Vivi - 27 januari 2009 10:22

Fick förresten att vår andra kattunge som flyttade till sthlm väger redan 3,6kg. Jag hoppas det är för att han växer så mycket så de inte matar hono med för mycket onyttigt så han redan är en tjockis. Han ska kastreras nu i februari så då har jag sagt att de ska vara noga med maten, men det kommer veterinären nog också göra!

Tänk om han bara växt så mycket, häftigt! Mammakatt väger ju 4kg nu.

Hoppas kunna tigga till mig ett foto på honom, vi saknar honom är hemma och ibland ångrar man lite att man sålde honom men jag är övertygad om att han har det bra!


Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se