MissVivis synvinklar

Alla inlägg under januari 2009

Av Vivi - 7 januari 2009 11:33

Jag har hittade en sida.... www.feelunique.com


Jag kollad einte så noga första gången, men sedan hade en god vän (tack Karin) varit inne och handlat där och rekommenderade den.


Jag unnar mig en sak som är riktigt dyr och det är mina hudvårdprodukter, köper inga dyra kläder eller skor och ärligt talat "trodde" jag inte på dyra hudvårdprodukter heller ..förrän jag testa dem!

Jag har haft problem med hyn sedan jag var 15 och har ätit mediciner m.m

Jag trodde inte en dyr hudvårsprodukt kunde hjälpa men det har det!!!


Jag använder Deleore och Md Formulations + I.D bare minerals-smink och de är rätt dyra, dryga men dyra! Jag trillade in på sidan ovan och se.... nästan halva priset mot Svenska priser!!! *hjippie* Jag som suttit här i min arbetslöshet och funderat på vilken av produkterna jag skulle unna mig och nu kunde jag köpa båda! I Svergie hade detta kostat strax under 900kr men här betalar jag mindre än 450kr !! *lycka* Sicket flyt att de dessutom har rea på en del nu som t.ex ID´s sminkprodukter. De har dessutom hårvård, nagelvård, parfymer och lite kläder...in och Shoppa med er !!!

Nu ska jag titta till katten för hon ser attans så busig ut....

ANNONS
Av Vivi - 6 januari 2009 14:19

Min goa pojke har pysslar med Wii:et och nu har den underbara älsklingen laddat ned de gamla Super Mario spelen till mig!

Han skämmer bort mig så min älskade pojke!!!

Perfekt nu när jag varit rastlös och uttråkad ...ska sätta mig ned och hålla honom sällskap nu och spela Super Mario 3

WHOHO !!!

(Om ni har ett Wiii och närverkskabel eller trådlöst bredband kan man köpa piontcards via butiken i konsollen och via dem sedan ladda ned spel)


Wiiiiiiiii   

ANNONS
Av Vivi - 6 januari 2009 13:59

Åhhh vad tråkigt jag har ....elelr jag har lyckats underhålla mig ganska bra... För det första har jag spelat Ravenhearst, ett klurigt spel från Big fish games som jag fick av mamma i Julklapp (tack mamma)

Det går ut på att leta upp ledtrådar i ett gammal hus, hitta olika saker i ett rum t.ex glasögon, trumpet osv.  Sedan ska man låsa upp låsta rum genom att lösa klurigheter....det är jätte roligt, älskar tankenötter!!! Jag har varvat spelet två gånger nu och försöker slå mitt tidsbästa. Blir att önska sig del två nu när jag fyller år :)

 Sedan har jag skrivit upp nyårsrecepten i min "mina favorit recept"-bok

 Lite har jag ju fått gjort...med betoning på lite ...


Appropå Nyår... jag höll ju mitt nyårslöfte med råge förra året

Jag lovade att påbörja mitt körkort och jag TOG mitt körkort


I år har jag och pojken  lovat en klassiker...träna mer äta mindre onyttigt.

Jag har satt upp mål:

- Inte ngt godis under Januari och bara en dag i veckan då vi sedan får äta onyttigt dvs ostbågar/chpis/godis/läsk

- Träna minst 2 ggr i vecka, spelar ingen roll vad jag gör så länge jag går till gymmet 2 ggr/ vecka

- Detta ska ju naturligtvis reultera i en starkare och bättre Vivi  med mindre nackproblem men också att jag innan sommaren (helst lite tidigare) ska tappa minst 5 kg.

Jag vill väga runt 65kg helst inte mindre, helst inte mycket mer, jag ligger just nu på 73kg och det är 11kg mer än när jag träffade min sambo!!

Men 62kg är lite för lite enligt mig ... det ni unga tjejer därute ..det är en bra kroppsuppfattning!!!!! *stolt över mig själv*

Hur ser era löften ut om ni gett några?
Av Vivi - 6 januari 2009 11:03

Jag och pojken diskuterade igår och kom på att vi tyvärr inte har en aning om varför Trettondagen firas eller varför det är en helgdag?!

Någon som vet som kan utbilda oss lite grand :)

Kram Vivi

Av Vivi - 6 januari 2009 10:56

Hoppandes och studsandes (nästan) gick till vi till hemköp för att hämta ut paketet med guitarhero, jag var så glad... så var det ett jäkla rekommenderat brev från ICA....noooooooooo

Vi får vänta ytterligare några dagar på vårt spel men jag blev så besviken!

Skivan vi beställde kom ju igår så jag antog att det var spelet som hade kommit också. Trist!

 Igår var en litwe tråkig dag och jag hade det lite jobbigt, en minunderbara pojke försökte muntra upp mig.

Han spelade tom spel med mig, alltså inte tv-spel utan i detta fallet monopol. Jag älskar att spela spel då jag tycker det är både socialt och roligt , min pojke är inte riktigt av samma åsikt så när han spelar med mig är det mest för att vara snäll.

Igår vann jag tom , något jag i princip nästan aldrig gör... funderar på om han fuskade för att få mig glad :) *söt pojke*


Idag är en dag som alla andra senaste tiden...har ingen aning om vad jag ska hitta på ...  kan inte träna för tillfället annars hade man kanske fått ur sig lite frustration där men jag ska försöka träna i slutet av veckan i stället.

Hoppas ni får en mysig trettondag! 

Av Vivi - 5 januari 2009 16:45

Japps...efter goda råd, jag inte riktigt följde  (förlåt snälla margita och Malin-Helena) och mycket om & men har jag valt att lägga ut en ny blogg där jag tar upp vad jag kallar för "mitt sexuella hadikapp"

Ville inte blanda in mina åsikter och fakta om svampinfektioner med kakrecepten :)

Japps... har lidit av svampinfektioner sedan jag var 18 år och jag är trött på att det är tabu att prata om och dessutom finns så lite information när det faktiskt är så många som lider av detta. Kanske inte lika extremt som jag men iaf...

Detta tycker jag är ett exempel på en folksjukdoms som inte forskar så mycket i för att det är en kvinnosjukdom ! Visserligen ger den lindriga besvär om man inte har så mycket som jag men det är ändå dåligt att det finns så lite kunskap om denna!

Mina kära vänner som läser detta ...hoppas jag inte chockade er men ibland är det viktigt att lyfta fram även jobbiga saker!

Så ni som är intresserade kan gå in på fru kantarell på mina länkar!

Av Vivi - 5 januari 2009 15:21

Denna grupp lysnade jag på när jag var yngre, min kära vän Cissi introducerade dem för mig ...

Det är en hård text, ingen censur, men så bra låt!!!

Det är bra när det finns folk som lyfter fram det dåliga i samhället också!

Av Vivi - 5 januari 2009 13:05

Mina små sötnosar är ju inte alltid så söta... i natt har båda hållt mig och min sambo vakna till och från... Lilla Angelique har kommit underfund hur roligt det är att hoppa, hon hoppar upp på duschkabinen (bildbevis i min bilddagbok) Hon hoppar upp på våran dörr! Hon tar sats från klätterställningen och tar ett jätte skutt upp på den, minst 2m, höga dörren...knaskatt! Detta är ju okej, men att hon nu dessutom anser att det är okej att strunta i vad matte och husse säger och spatsera omkring på bord och diskbänkar är INTE okej. Vi har börjat använda sprayflaskan...


Athena var så mycket lättare att uppfostra  än denna lilla rackar unge...tyvärr så har vi märkt av ngt väldigt tråkigt efter denna kattfödsel och det är skillnaden mellan hur Angelique rör sig och våran Athena.

Jag lovade Athena att inte gå till veterinären på jätte länge efter kastreringen men vi får nog boka en tid nu i Januari....

Athena har alltid skuttat fram och detta har varit okej enligt veterinären som kollat hennes leder, men efter födseln har hon blivit ännu stelare och verkar tycka det är jobbigt att hoppa upp och ned för t.ex sängen. Jag misstänker att det kan vara ngt med höfterna.

Det gör mig verkligen jätte ledsen för hon har redan fått utstå så mycket vår älskling, jag hoppas verkligen inte det är ngt allvarligt...vill inte ens tänka tanken!

Mina katter än mina bäbisar och har de ont har jag ont!

Förhoppningvis visar det sig var ngt enkelt vi kan göra ngt åt.... 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se