MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 30 januari 2009

Vilken dag ...vilken dag !!!

Av Vivi - 30 januari 2009 16:08

I morse var jag uppe med tuppen (läs sambo ...som vanligt :) ) och skjutsade honom till jobbet eftersom jag ville ha bilen till intervjun, intervjun var vid kl. 10.00

Det blidde en kort intervju , den tog kanske 10-15 min. De hade J Ä T T E mycket att göra så jag förstår dem.

Har hjälpt min kära mamma och handla idag också, hon kommer inte med på Mary Poppins i morgon :( ... hon mår fortfarande inte bra efter att ha varit sjuk och orkar inte följa med tyvärr. Min pojke får ta hennes plats istället. Känns jätte trist men är samtidigt glad för att pojken följer med, det är bara lite tråkigt eftersom det inte blir en"tjejkväll"


Nu har jag varit på stan och busshoppat lite, köpt strumpor och faktiskt ytterligare ett par stövlar, med det var på Wedins jätte rea och jag betalade 298 för ett par bra vinterstövlar i skinn! Svårt at låta bli ... behöver att par bra vardagsstövlar till MITT NYA JOBB!!

Där kom det :)

He he en timma efter intervjun ringde underbara Anette på Manpower och jag börjar redan nu på måndag!!! Gisas om jag har haft fullt upp idag ... har ringt AMS, mitt fack, a-kassan osv osv

Det bäst är ju att jag blir tillsvidareanställd direkt eftersom jag var fastanställd av dem när jag blev uppdagt för ca 3 mån. sedan

Löneförhöjning fick jag också med en gång istället för att börja nu och få den i april :) Whoho!!!!!

Så ikväll får jag, min älskade pojke och underbara svärmor fira!

Vi är dock trogna våra fredagstacos så vi får fira med Tacos ;)

*LYCKLIG*


 
ANNONS
 
Margita

Margita

30 januari 2009 17:31

Stort GRATTIS till ditt nya jobb!!!!

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se