MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

whoho...sex

Av Vivi - 29 januari 2009 17:37

Idag har vi pratat sex, jag var ju själv idag och känner att jag kunde planerat lite mer än vad jag gjorde, men det gick rätt så bra ändå ...nej jag kan itne berätta vad vi pratat om pga vår gruppsekretess, roligt har vi iaf haft! De är så underbara tjejer och återigen ... jag önskar jag kunde hålla på med detta mera!

I morgon har jag som sagt ännu en arbetsintervju, med en kille min pojke känner lite lite grann... hi hi får hoppas att det verkar till min fördel!

Blidde ingen träning idag, är så seg....kanske ska akta mig för att ta ut mig för mycket nu i början så jag inte tröttnar, har ju tränat tis. ons.

Nu sitter jag och njuter av en god kopp chai! Har köpt Espresso Houses Chai-pulver, mumma! Som Linnea brukar säga ..unna sig !!! :)


I helgen blir det faktiskt en vända ill Gbg, mamma, syster och Svärmor fick alla biljetter till Mary Poppins - musikalen! Så vi fyra ska dit och se den, måste bar ahitta en okej restaurang i närheten av operan så är det klart :) Hoppas mamma kan följa med nu bara för hon var jätte dålig igår och har varit lite osäker på väglaget, hon vill inte åka bil om det blir halt.....vi får se hur det blir !

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

29 januari 2009 18:47

Hoppas det går bra i morgon för dig! Jag håller tummarna. =)
Ska du med till göteborg i helgen? :D Jag och Johan ska dit i morgon vi. Mamma och pappa är nere där över helgen så vi ska äta middag med dem och sedan bo på hotell. *mys* =)

http://malinhelena.blogg.se

 
Linnéa

Linnéa

29 januari 2009 21:19

Hehe ja, klart man ska unna sig :) Jättemånga lycka till-kramar på din arbetsintervju imorgon :) Om din mamma inte vill åka bil kan ni ju alltid ta bussen. Det går ju snabbt och kostar inte så värst mkt. Kramar!!!

http://linneagunnarsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se