MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 29 januari 2009

Ring ring ...viktigt samtal

Av Vivi - 29 januari 2009 11:20

Pratade precis med min samtalspartner, det verkar som om hon är sjuk och inte kan komma på träffen denna gången heller, det är en blandning av influensa och lätt utbrändhet. Jag misstänkte att det snart skulle bli för mycket för henne, två jobb, skola och Ellen...det blir lite mycket. Tycker jätte synd om henne, nu är det ju inte så många gånger kvar så jag hoppas hon orkar komma de sista två gångerna. Det blir alltid lite jobbigt att få reda på det i sista sekund bara men denna gången har jag ganska bra koll på vad jag vill göra och prata om på träffen eftersom vi ska prata om sex :) så det kommer nog gå bra. Ska maila en av våra projektledare bara så de vet att jag är själv, de vill itne att vi ska vara själva men att ta in en extra person idag när vi ska prata om ett så känsligt ämne känns inte rätt.


Idag hoppas jag på att få ytterligare ett viktigt samtal, fast kanske lite roligare, ...

ha ha precis när jag skrev detta så ringde de....

Lite lustigt... jag hade precis skrivit roligare när telefonen ringde....

Hursom ..jag har en intervju denna veckan som det ser ut nu, ett receptionsjobb som vara iaf till sommaren. Hade varit skönt att få ngt att göra, lite mer vana och money money money ;) även om manpower har ett lönesystem jag inte gillar så är det iaf mer än vad jag har nu!

Nepps, dags att baka och fixa inför Ellenträffen! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se