MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 januari 2009

Effektiv morgon

Av Vivi - 27 januari 2009 10:09

Jag är så stolt!! Idag gick jag upp tidigt och trotts att jag drog ut på det gick jag tillsut till gymmet där jag spenderade nästan 1½ timma, jag värmde upp , styrketränade och sedan simmade och bastade jag *duktig* det var hur skönt som helst.

Idag ska jag skicka några ansökningar och sedan kanske en liten vända på stan. Ska leta lite litteratur också!

Tänkte försöka få lite gjort idag, måste komma på ett sätt att få lillfisen att sluta dia också, vi har försökt trä en nylonstrumpa över spenen hon använder men den sitter på felställe så tyvärr fungerar inte det bra tipset jag fick (tusen tack Margita för hjälpen). Nu ska vi ju ge Athena antibiotika ett tag för att se om det är en infektion i knäna som gör att hon verkar ha svårare att röra sig, men då får lillan absolut inte dia...  humpidum...får se vad vi kan ordna för anordning på vår lillle kattmamma!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se