MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 25 januari 2009

Ostbollar!!!

Av Vivi - 25 januari 2009 20:29

Seriöst, dessa är så otroligt goda, OWLs Ostbollar ...mumma! Vi åt ju inte upp dem igår och egentligen skulle vi sparat snaxen till nästa helg, eller jag tyckte nog det egentligen men jag var löjligt lätt övertalad...

Konversation snax:


T: - Älskling jag är riktigt seg och ...

V:- Okej då ! :)


Jag har nog gått jämn ut denna veckan 4 semlor, 2 milkshakes och nu idag nästan en hel påse ostbollar *puff*, mätt mätt men ärligt talat *fniss* det var värt det.  Å andra sidan har jag ju tränat tis, tors, lör, och det blidde simmning idag med. Känner mig riktigt duktig, nu ska det bara hålla i sig :)

Det enda som är synd är att jag har riktigt ont i axlar och nacke , har ju delvis med att jag sover dåligt och ligger och spänner mig på nätterna, har ingen aning om varför. Ska nog utnyttja mitt sista presentkort och ta en massage, hade varit välbehövligt! 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

25 januari 2009 21:01

Mamma har spelat på joker så länge jag kan minnas typ, så jag tycker verkligen att de är värd de. =) Och jag kanske får förmånar med.. Haha.. Nee, jag tycker dom ska ta hand om sig själv. Men det blir en fin middag nästa helg när dom kommer till göteborg och jag och johans ska dit och äta mat med dem. De bjuder till och med på hotell till oss. =)
Du har tränat super bra den här veckan ju! :D Jag hoppas med att u håller träningen uppe. Måste inte vara 4 ggr varje vecka, men 2-3 ggr är ju super bra bara det. =)
Kram

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se