MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 20 januari 2009

Paradise hotel

Av Vivi - 20 januari 2009 22:03

Oki ...erkänner tycker det är rätt roligt att se när alla dessa amerikanare sysslar med intriger och bus. Helt galet folk ljuger sig fram hela tiden och strular runt lite här och där ...he he krävs inte mycket hjärnkapacitet för att titta på det programet ;) perfekt när jag känner mig så slö!


Det tog en evighet att frosta av frysen, jag trodde att det skulle gå ganska snabbt men jag lyckades inte stänga av frysen riktigt så jag fick dra ut kontakten helt.... till sist gick det och nu är vår frys avfrostad.


Har också fått en tid hos veterinären på fredag för att kolla Athenas höfter och leder. Känns bra att få det kollat är så väldigt orolig för att hon skulle ha ont. Skulle få pröva ett foder från Hills, katterna föredrar Royal men Hills ska ha ett foder som är bra för lederna, får försöka få henne att äta det...hon är bara så attans kräsen!


Tillslut men inte minst viktigast...

GRATTIS TILL MALIN-HELENA!!

Fyller 20 år idag!!! 20 den 20de   Hoppas du haft en underbar dag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se