MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Linkin Park- breaking the habit

Av Vivi - 16 januari 2009 11:14

Kan inte sluta ...här kommer ännu en bra video ...lite svår att hänga med i först kanske ... LP är en av min afavorit grupper, har nästan alla deras skivor och det är framför allt texterna jag fastnat för! Denna texten är grymt bra!

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

16 januari 2009 13:16

Va trist att inte bli nöjd med behandlingen.. Och hemskt dåligt om hon var slarvig. Hoppas det blir bättre nästa gång. Kanske någon annan som gör det då. :)
I helgen ska jag ha 20-års kalas!!! :D Jag fyller 20 på tisdag, så ska ha fest nu i helgen. för det passade bäst nu istället för nästa helg. Jag längtar. hihi.. och Johan är glad att han snart slipper springa till systemet varje gång vi ska festa och jag har konstiga beställningar. Hum.. man kanske inte ska tala högt om sådant egentligen. :P

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se