MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

Sol idag ...jösses!

Av Vivi - 16 januari 2009 10:36

Okej, ska jag vara rälig tittade den fram redan igår en sväng :)

Dimman har lämnat västkusten , men jag är säker på att den kommer tillbaka. När det är dimmigt kan jag sakna de smålänska skogarna, det finns inget som är så vackert som att se en ensam liten sjö i ett hav av skog med ett böljade dimmtäcke ovanför sig. Jag tänker alltid på sagan om Tuvali när jag stirrar ned i det mörka vattnet, sagan om prinsessan som följde med sin vän älgen, vad hennes vän än sa så lyssnade hon inte och blev av med den ena ägodelen till den andra. Tillslut tappade hon siitt halsband i en djup sjö och var så ledsen att hon satt och stirrade ned i sjön så länge att hon förvandlades till en liten vacker vit blomma....


Idag ska jag iaf se till att röra på mig, har varit otroligt lat denna vecka. Det blir antingen en lång promenad eller en vända till gymmet. Gymmet hade ju varit bra då jag håller mitt nyåslöfte om jag lyckas träna fre. sön. denna vecka.

Ikväll ska Maria komma hit, tacos och drinkar och sedan utgång. Ska bli jätte kul!


 
ANNONS
 
Margita

Margita

16 januari 2009 18:52

Här har du en till som stelnat till vintermörkret ;-) Men jag SKA ta mig i kragen!! Dottern och jag ska börja på gym, vi ska bara ta oss dit.....

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se