MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Phu *duktig kicka*

Av Vivi - 14 januari 2009 12:26

Idag har jag minsann fått massa viktiga saker gjort!!

Jag har mailat alla mina goa Ellen-tjejer och påmint dem om torsdagens möte (första vi har sedan jullovet) Vi ska ju prata om gränssättningar och sen har vi två träffar om sex!! Ska bli jätte roligt, hoppas tjejerna tycker det också.


Jag har kollat jobb, ringt till ams och redovisat de jobb jag har sökt och de tyckte att jag var duktig ... det var väl en liten åsikt om att jag kunde ju söka i Gbg...men jag tyckte att det var onödigt så länge det fanns jobb här att söka. Jag kommerinte få några pengar kvar omjag ska pendla nästan 2 timmar till min arbetsplats! Även om jag VET att man ska söka över hela landet... det där är ju en diskussionsfråga i sig ...


Däremot har jag varit lite stygg.... täcket utanför dörren lockar ju inte direkt till att springa ut och träna,,, eller jag tränar ju inuti gymmet men jag känner hur fruktansvärt trögt det går med just den biten av nyårslöften *suck*

Ska ringa en kompis  som är hemma med sin son idag också ...se om vi kan få ihop en fika snart!


Tjingeling ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se