MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 14 januari 2009

Ngn har bestämt att västkusten ska sova...

Av Vivi - 14 januari 2009 10:32

Det är som ett täcke över hela västkusten, det har varit dimma här i två dagar nu och man har inte alls lust att sticka ut huvudet, önskar att min pojke kunde bli sådär lite lagom sjuk så han kunde ligga nedbäddad med mig och titta på detta underliga täcke ...vi de att alla ska sova, har solen börjat strejka?

Jag har inte bestämt mig om vad jag tycker om dimma...på ett sätt är det väldigt deprimerande, allt blir dämpat. Samtidigt (eftersom jag aldrig växer upp) vaknar min fantasie upp och till och med i en stad kan man komma och tänka på älvor och andra små mystiska varelser som kan gömma sig i dimman. Ät det bara jag t.ex som tycker att alla ljus låtre lite som ekon när dimman ligger tät. Dimman känns som en varelse i sig, en trött, seg sakta svepande varelse som drar fram över landet. Det är med andra ord lite deprimerande samtidigt som det är lite mysigt och mystiskt :) Den ni! Flummigare än så blir det förhoppningvis inte från min sida!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

15 januari 2009 14:44

Vad fint du fick till det om dimman! :-) Tycker inte alls det är flummigt, däremot fantasirikt!!!! :-)

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se