MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

*Gråt gråt*

Av Vivi - 13 januari 2009 15:45

Buäää...vad boken va bra... bara hemskt att den nu är slut ...jag har iof ngn mer av hennes böcker jag INTE läst så jag kan trösta mig med det :)

Det var en av hennes bästa böcker iaf, lätt! Underbar bok!

*Kärlek*

Den påminner mig om hur blinda vi alla kan var och vad vi missar runt omkring oss, vi missar folk som mår dåligt och vi missar barn som far illa. Idag med alla regler och byråkrati är det inte alltid det lättaste att ingripa när man tror att ngt är fel. Dessutom, om man ingriper kan man ibland göra en dålig situation värre.

Kan bara inte i mitt liv förstå hur man kan misshandla ett barn, jag förstår inte hur man kan slå det elller trycka ned detta barn psykist. En psykisk misshandel kan många gånger vara mycket värre för de ärren tar längre tid att läka ...det hemska är att det är så vanligt. Det är så många barn som far illa, det finns många bloggare här som råkat/råkar illa ut och sannolikheten att någon som bloggar här misshandlar sitt barn finns också.

Hur kan ni!!! Hur kan ni inte förstå, hur kan ni förstå men välja att göra någon illa för att själv på något sätt må bättre??

Ett barn som gör ett annat barn illa är inte bra men en vuxen ...det är för mig en av de största synderna och som jag skrev i ett tidigare inlägg:

 Om reinkarnation finns kommer ni alla bli kryp i nästa liv!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se