MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Vackra barn av Torey Hayden

Av Vivi - 13 januari 2009 13:09

Denna författare är underbar, jag slukar allt hon skriver. Torey är speciallärare, hon tar hand om barn med t.ex autism och andra problem. Hennes är skönlitterära men hon skriver böckerna utifrån riktiga fall hon har haft (om jag förtått det hela rätt)

Jag som själv känner stark för barn som är utsatta (det gör väl iof de flesta) älskar dessa böcker som är fulla av kämparglöd och envishet. De tar upp så mycket viktigt och hur både sköra och starka barn kan vara.

Jag rekommenderar alla att läsa hennes böcker! De är varma och underbara!!!

Just nu läser jag Vackra barn , en historia om Venus som har en så kallad självvald mutism (osäker på stavning) det är iaf att barnet väljer att inte prata. Hon lever i hemska förhållanden hemma och är okontaktbar för omvärlden på flera sätt. Det är underbart och läsa om Toreys trevande försök och små framsteg med detta barn.

LÄS HENNES BÖCKER!!!

Det är allt jag säger!


http://www.torey-hayden.com/swedish/index.html

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se