MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Bröllopsinbjudan

Av Vivi - 13 januari 2009 12:57

Whoho...idag trillade ned en inbjudan från en kompis som ska gifta sig, jag är så glad för deras skull, de har varit ihop i tio år! De passar så bra tillsammans och jag tror att detta bröllopet kommer bli underbart just för att det finns så många som tycker om dom!

Skickade snabbt iväg ett meddelande på msn till min pojke och han godkände mitt förslag så i början på maj ska vi på bröllop! Whoho!


Har varit riktigt duktig här hemma....lite dålig på att utnyttja min "sjukdag" än så länge men nu ska jag krypa ned i sängen med Vackra barn!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

15 januari 2010 13:43

Jag försöker hitta någon första kommentar från mig så vi kan få veta lite mer exakt när vi har jubileum.

Du det låter lite pervers att krypa ner i sängen med "Vackra barn" ;)
Även fast jag vet att det är en bok ^^

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se