MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Idag tar jag en sjukdag

Av Vivi - 13 januari 2009 11:09

Japp...hur knasigt det än kan låta...jag är ju arbetslös...alla dagr är ju "lediga" dagar...

Man har dock allltid ngt planerat, en fika, ett jobb som ska sökas, ett sökt jobb jag ska återkoppla till, a-kassa m.m m.m Det är svårt att slappna av helt! I natt har jag sovit vääääldigt dåligt, för det första har jag ju börjat få problem att somna och i natt somnade jag inte förrän halv två ungefär, katterna har varit extra jobbiga inatt också så jag har varit uppe och munttrat, plockat bort visa saker osv. jag unnade mig att sova till halv elva idag för att jag helt enkelt inte hittade en bra anledning att gå upp tidigare och jag var trött.

Jag har två saker jag måste göra i dag dock ...

Diska och tvätta men det är okej ....gymmet får vänta tills i morgon

Annars tänker jag bara ligga i soffan i dag och titta på tv/film och så kommer jag säkerligen läsa uta Torey Haydens bok "vackra barn". Ska berätta mer om den sen ...uuuunderbar bok , uuunderbar författare!!!!

Nu ska jag ta tag i det tråkiga för att sedan ta min "sjukdag" :) 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se