MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Älskar dig men behöver inte tycka om dig just nu

Av Vivi - 12 januari 2009 14:16

..tror jag fått ovanstående från en film eller ngt...

Stämmer just nu på vad jag tycker eller inte tycker om hos min lilla Angelique... idag/inatt har hon: nästan förstört en av de få fina krukväxter jag har samt skvätt jord över halva vardagsrumsgolvet. Hon har vält ned äggklockan i köket så den gått i bitar och tagit (för andra gången!!!) sönder filtet i vattenfontänen... *SUCK*

Idag är inte världens bästa dag att testa mattes tålamod och grannarna undrar nog eftersom som ett ljudligt "kattjävel" hördes rytandes i lghtn i morse. Jag älskar min kattunge men ibland orkar jag inte vara den tålmodiga förstående matte som behövs....ibland rinner bägaren över!

*dåligt samvete*

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

12 januari 2009 18:23

Uuuuuh!! Jag vet verkligen vad du pratar om. Man älskar den lilla sötnosen men ibland blir man helt galen.
Peschen älskar att riva ner saker, flera av mina fina ljuslycktor och blommor har blivit torterade av honom och senast igår slog han ner ett helt glas med vatten på golvit. Tusen bitar.. När blir dom lugnare egentligen? :P Våra kissar är ju ungefär lika gamla. =)

http://malinhelena.blogg.se

 
malin-helena

malin-helena

12 januari 2009 18:24

Och, appropå den där midjan.. Haha!! Den är nästan för smal, jag är så knasigt byggd, men jag har alltid haft smal midja, även är jag var överviktig. Min syster ser lika dan ut. Hon är väldigt stor, men har en smal midja. =)

http://malinhelena.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se