MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

Snubblar alltid på mållinjen

Av Vivi - 12 januari 2009 11:51

Nu börjar jag bli lite trött... *suck* Jag vet att många anser att jag har tur, jag har sökt en del jobb av de få som funnits har jag väl skickat ca 10st ansökningar och jag har varit på 2 intervjuer. Det är ju bra utdelning, men ibland önskar jag att det strunta i det för det är inte första gången jag snubblar på mållinjen. Jag fick nämligen höra att ett jobb jag sökt gick till en annan, det var naturligtvis jätte nära och chefen hade svårt att bestämma sig men tillslut valde han den andra sökanden. Den andra sökanden har jag tidigare jobbat ihop med och ärligt talat, jag är mycket mer socialtkompetent än henne då jag har mycket lättare att samarbeta med andra människor. Jag vill inte säga för mycket men i vissa sammanhang har hon tydligt visat brist på samarbetförmåga och brist på förståelse för andra. Däremot har hon mer erfarenhet än mig... Jag förstod att jag itne fått jobbet eftersom jag itne hört ngt men det känns ändå jobbigt att veta att jag förlorade jobbet till henne.

Det är inte första gången jag fått reda på att det stått mellan mig och en annan och jag förlorat.... tur i kärlek...otur i jobb. Det hänger väl ihop ....

Det är bara så jobbigt, jag förstår inte vad jag gör för fel. Alla arbetsgivare jag haft verkar ha gillat mig, jag ställer alltid upp, jag engagerar mig och lär mig snabb, jag har vunnit tävlingar där jag visar hur effektiv jag är som medarbetare....men ändå ...*suuuck* 

Förlåt om jag gnäller men idag är en dålig dag för mig och  jag har lust att strunta i allt vad nyårslöften och "borde göra"-saker heter och krypa ned med min älskade bok "vackra barn" och en stor godispåse i sängen och glömma bort världen för en dag eller två ...

Nu har jag gnällt tillräckligt... nu ska jag iaf ta tag i lite saker så får jag skriva när jag är på bättre humör...

Blir nog lite gladare när Maria kommer hit och spelar guitar hero med mig !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se