MissVivis synvinklar

Alla inlägg under december 2008

Av Vivi - 16 december 2008 10:13

Det är så underbart att det finns kattmännsikor där ute som verkligen hjälper till!

Min kattunge är 5 månader nu och diar fortfarande... hon äter vanlogmat också så det är inga problem men jag tycker att det borde bli dags att smygsutta på mammakatt. Frågat en veterinär men det avr en månad sen och då tyckte hon inte det var ett problem utan att det skulle lösa sig så småningom. Kan bara känna att det borde vara dags att sluta snart....


Tusen Tack Margita för din hjälp och ditt stöd, det är underbart att veta att det finns kattuppfödare som du!


Kramar!!!

Av Vivi - 15 december 2008 20:36

Håller med många andra.... Soran och Davids Bloggkrig är HUMOR!!!

He he ...men jag undrar om någon tänkt på stackars lillegullgullsnuttsnutts känslor ... :D


http://soranismail.bloggagratis.se/
Av Vivi - 15 december 2008 19:26

Ha ha det var ett långt ord...slå det ni ;)


Nu har jag repcis kommit hem från en snabbis på stan (igen) denna gång med min söta syster! Jag sällskapade henne när hon handlade lite julklappar och så passade jag på att hämta pappas klapp som jag hade beställt sedan innan och så kunde jag inte låta bli att köpa något litet extra till pojken ....till julstrumporna :)

Tog oss en snabb kopp te också och då trilla fina Nina in, vi pratade tidigare idag och bestämde att vi ska baka julgodis i morgon... vet inte riktigt vad jag ska laga. Jag vet att jag vill göra vit & mörkchoklad tryffel som jag läste på en bra mat & bakblogg (se länkar) sedan ska jag nog kolla lite i min nya chokladbok ;)

Nu ska jag l'ägga sista handen på julkorten och mysa med pojken!


Av Vivi - 15 december 2008 16:25

Katter kräver en del....

Av Vivi - 15 december 2008 14:01

Måste bjuda er på denna icke juliga men ack så underbara låt av Depeche Mode. En av mina absoluta favoriter med en hård men bra text!!!

Uppskattas kanske inte av alla ska tilläggas men ändå tänkvärd!!

Av Vivi - 15 december 2008 12:34

Nu är man tillbaka efter sjukhusbesök, du var jätte duktig !!(skriver inte vem det gällde, finns ingen anledning) och så "firade" vi med en mysig frukost på Espresso House..eller mja ..lunch kanske :)

Jag har tidigare pratat om en jätte bra BH utan band, eller jag har själv inte testat denna men personal på Twilfit höjer den till skyarna och min vännina har en och hon är supernöjd...

Som jag skrev funderadejag på att önska mig den i present men min sambo var väldigt kritiskt till idén om denna BH så jag har köpt ännu en julklapp till mig själv idag, ska bli spännande att pröva denna och lovar att jag kommer med en rapport om hur den fungerade ;)


Nu ska jag ta och leta fram alla min julkort och börja skriva lite, de måste ju skickas senast i morgon!


Här får ni en bild på mitt nya köp , finns alltså att köpa på Twilfit och rekommendationen är att köpa en storlek större än vad ni brukar ha. Ställde till lite problem för mig eftersom de inte har större än D-kupa och då jag har gått upp i vikt har ju mina bröst växt till en D-kupa men det verkade fungera rätt bra ändå! (Ska ju dessutom ned några kilon ;)  )

Av Vivi - 15 december 2008 07:38

Igår glömde jag helt att tända det tredje ljuset, ville verkligen hålla tradition i år men jag verkar alltid glömma bort någon av adventerna varje år. Jag har en liten fråga, varför tänder vi ljus?

Jag förstår att det är fyra advent och att det är en slags nedräkning inför jul men var ifrån kommer just ljuständandet?

Är det av biblisk eller praktisk härkomst?

Själv älskar jag att tända ljus, eftersom jag glömde igår så sitter jag nu här i lägenheten uppkrupen i min GIGANTISKA  rosa morgonrock (jag rekommenderar alla att köpa en morgonrock minst två nummer för stor då det är så härligt att bara krypa ned i det stora mjuka tyget och försvinna!)

och jag har tändt ljus i hela lägenheten och har julmusiken på ....Myzmyz

Vilket fantastiskt sätt att börja dagen på ! Ska myza en stund och sedan göra mig iordning för att följa en vän till sjukhuset, min kompis har haft problem med magsmärtor, kraftiga magsmärtor och det har tagit läkarna över en månad för att ta det på allvar *suck* , nu händer det ngt iaf!


Av Vivi - 14 december 2008 21:42

Bar att vara ärlig men ...:)

Kvateret skatan, Love them!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards