MissVivis synvinklar

Alla inlägg under december 2008

Av Vivi - 10 december 2008 20:57

okej..detta bestämdes...

Till förrätt: någon form av tapas liknande grejer (vi ska kolla recept)

Till Middag: någon form av anka (vi ska kolla recept)

Till Dessert: Vaniljparfait med varm hallonsås (och just det recept måste kollas upp)

Vi har vidare bestämt att nyårsmiddagen ska hållas på nyårsafton, vi tyckte detta var lämpligt och förtäras tillsammans med alkoholhaltiga drycker.

Vin till maten , diskussion kring huruvidare vi skola dricka vitt, rött eller rosé . Drink före maten (recept kollas upp) och likör till kaffet (bestämmer likör senare)  ....


Det som är definitivt är (pga förra årets nyårsmiddag) ingen Marulk (dyr fisk) och Ingen bittermandel-essans i drinkarna!


Visst har vi hunnit långt :)

Av Vivi - 10 december 2008 17:48

Ida har jag haft det riktigt mysigt...  efter att jag varit och handlat åt jag lunch här hemma och sedan mötte jag upp min kompis Maria så åkte vi iväg till några butiker utanför stan b.la en djur butik för jag behövde nya filter till vår kattfontän. Sicken tur att jag gjorde det för den snälla kassörskan erbjöd mig att få prova Ever Clean kattsand GRATIS... 6kg fick jag och en rabattcheck på 50kr till nästa köp! Hohoho ...det var bra vill jag lova.


Sedan har vi sprungit lite på stan så nu är jag klar med alla mina klappar *duktig*

Nu väntar vi på att en par goa vänner ska komma över som vi brukar fira nyår med. Vi ska checka lite inför årets nyårsfirande...förbereda meny osv :) Kul kul!


Av Vivi - 10 december 2008 12:27

Detta är ngt jag är en mästare på,. jag tappar jätte lätt tråden och glömmer vad jag skulle ha sagt. När jag var yngre var det för att jag pratade mest för att höras men det har jag blivit bättre på så nu vet jag inte om det var ainte är huvudet som inte hänger med...  det ligger alltid och gnager i bakhuvudet att vi har demens i släkten... vet att det är min mammas mardröm men hon är så härligt pigg och intelligent min älskade mor att hennes hjärna endast ger upp av att det inte plats för mer. Beundrar min amma så otroligt mycket, hon har framför allt alltid funnits där för mig på ett sätt som överträfar de flesta! *Kärlek*

...se nu tappade jag tråden igen ... är nog pur lathet hos mig...tom min hjärna är lat :)

Dwet jag skulle komma till är att idag när jag kom KÖRANDES (älskar att kunna säga det) och skulel in på vår parkering på innergården stog en av butikernas bilar på vår plats! Visste  precis vilken butiks bil & denna butik ställer alltid in en extra bil om de kan när vi klargjort att alla bara får ha en bil var på innergården. Jag har haft jätte svårt att komma in för att deras bil alltid blockerar alla andra bilar. Så jag samlade på mig en hel del irritation och lade undan mitt snälla jag ... gick in och sa att de fick flytta bilen minsann... hon bad om ursäkt och det visade sig att bilen inte hade batterit laddat...de fick rulla ut bilen och det blev krångligt till tusan för dem ... hmmm lite svårt att vara riktigt arg då ... min irritation kom av sig :)


Men vet ni ... jag kunde inte låta bli att fnissa lite i smyg för det var nästan rätt åt dem ...

Av Vivi - 10 december 2008 12:20

Okej.. jag har pratat med veterinären och hon säger att det inte är någon fara men min unge som föddes i augusti diar fortfarande.  Det verkar inte upphöra....känns bara som om det är lite lång tid och det tar ju lite extra kraft från mammakatt (även om hon har mer hull än någonsin)

Har någon av er varit med om detta och ska man göra något åt det och i så fall vad?

Tacksam för all hjälp jag kan få !

Av Vivi - 9 december 2008 22:14

Har precis varit på Ellen- träff med alla samtalsledare och pratat om våra träffar. Är väldigt trött nu efter att ha suttit och knepat ihop en kontaktlista till alla våra ellentjejer och dessutom mailat alla om nästa träff Zzzzz...

Lite uppgiven ikväll..finns så mycket jag vill göra för och med dessa tjejer men det känns som alla andra kommit mycket längre än oss och så är min samarbetspartner stressad hela tiden vilket tar ganska mycket energi av mig just nu men det löser väl sig förhoppningsvis.  Vet själv hur det är att ha mycket att göra.


Ska bli skönt att sova... har inget vettigt att skriva mer än att jag vill leka mer på våra träfar och jag vill att tjejerna ska lite mer på varandra och oss!


Kram och natti 

Av Vivi - 9 december 2008 14:10

För ni som inte förstår denna rekommenderar jag att kollar min lista under roligheter - 20 saker att göra om man har långttråkigt


"Först vill jag säga vilken ära den är att var aden mest lästa bloggen här på Bloggagratis och det hade aldrig gått utan min sysslolöshet, mina timmar av total tristess och naturligtvis en hel del fantasi!

Sedan vill jag tacka alla mina kära trogna läsare ni som läst mina

(o)intressanta inlägg dag efter dag och aldrig tröttnat, jag är skyldig er så mycket. Jag hoppas att något av mina inlägg har inspirerat eller berört er på ett bra sätt ty då har jag lyckats med min sak.

Jag vill tacka de som kom på datorn, de som kom på internet, de som kom på bloggandet, de som kom på kaffe och de som kom på chai-te och pepparkakor!

Slutligen Tack till min familj och vänner som stöttat mig och alla som gett mig inspiration!

TACK"


Japps----så kan ett tacktal se ut ;)

Nr 2 är gjord sedan länge men nu väntar 5 ....

Av Vivi - 9 december 2008 13:45

Vaknade i morse och insåg att motivationen återigen inte fanns vid min sida..i detta fall visste jag iaf vart den tog vägen... Katten tog den någon stanns mellan kl 23.00 och 03.00 i natt under ständigt fram och tillbakaspringande , rally i vardagsrummet och ätande på mattes hår så är jag ganska säker på att hon snodde den. Stackars min pojke som jobbar så hårt, kan inte varit lätt för honom att gå och jobba när vi fick så lite sömn i natt...

Själv sussade jag sött in igen och vaknade inte förrän kl. 10.00 men då ni ...jag bestämde mig att gå till gymmed med elelr utan motivation!

Simmade 1000m och basta lite efteråt ..så skönt så skönt!

Nu har jag vägt mig och jag ska mäta mig också för att se om jag kan nå ngt slags resultat innan året är slut :)

 Ikväll blir det en Ellen-träff fast med alla samtalsledare ska bli intressant och se hur det går för alla.


Av Vivi - 8 december 2008 15:56

Pratade med min kompis Karin på MSN och hopp peppade upp mi g...iväg och träna skulle jag minsann ... men var tvungen att äta ngt först...

Någon stanns mellan badrummet och köket tappade jag den och kan inte hitta den någonstanns!

Attans.... jag hoppas jag hhittar den tills i morgon för då är tanken att jag ska komma upp med tuppen (läs sambon) och ta mig de hemska 300 metrarna till Gymmet .... Igen snöstorm skola stoppa mig, inget regn är för vått ingen vind för ...vindig?

Ohh..jag se där var ju motovationen.... :)

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Ovido - Quiz & Flashcards