MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 31 december 2008

Frozen Daquiri - min favorit

Av Vivi - 31 december 2008 13:42

Här kommer recept på kvällen drink vi ska ha innan maten, en av mina favoriter, bilder får komma lite senare denna gång!


Frozen Daquiri


Krossade isbitar

2 mått ljus rom

1 mått pressad lime

1 tsk socker lag

Lime skiva till dekoration


För en godare Daquiri ha med bär, min favorit Frozen Strawberry Daquiri har samma recept som ovan men ta 6 jordgubbar


Kör is, rom, limejuicen, sockerlag och ev. frukt i en mixer till en isig sörja

Häll upp i Cocktailglas , garnera med limeskiva eller jordgubbe


Klart en av världens godaste drinkar !!!!!

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

31 december 2008 14:20

Hihi.. låter som du haft ett par bra mellandagar. *ler* :)
Hoppas du med får en trevligkväll. :D

Gott nytt år!!
Kramar.

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se