MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Tappade motivationen...

Av Vivi - 8 december 2008 15:56

Pratade med min kompis Karin på MSN och hopp peppade upp mi g...iväg och träna skulle jag minsann ... men var tvungen att äta ngt först...

Någon stanns mellan badrummet och köket tappade jag den och kan inte hitta den någonstanns!

Attans.... jag hoppas jag hhittar den tills i morgon för då är tanken att jag ska komma upp med tuppen (läs sambon) och ta mig de hemska 300 metrarna till Gymmet .... Igen snöstorm skola stoppa mig, inget regn är för vått ingen vind för ...vindig?

Ohh..jag se där var ju motovationen.... :)

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

8 december 2008 19:16

Den verkar lömsk den där motivationen du. *ler* Jag hoppas med att du har den i morgon då. :) Du har inte långt till gymmet i alla fall hör jag. ;)

Bilddagboken, hur den fungerar? Riktigt hur menar du? ^^
Jag tycker det är lite roligt att med att ladda upp bilder visa vad man gjort under dagen. Men det är många som bara laddar upp skit bilder med, på massa kändisar och så.
Men jag använder den som en bilddagbok helt enkelt. Rätt kul, men det är så små folk som använder den har jag märkt. Haha.. det är jag och sen massa som är födda 91 till 95 typ. :P
Funderat på att skaffa en? :)
kram

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se