MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Två bilder från vår "Ögonkirurgi-resa"

Av Vivi - 8 december 2008 12:43

Min vackra syster och jag 

På andra bilden är de snygga skydden vi var tvungna att sova i första natten...visst är jag skitsnygg :) jag bjuder på den ;)

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

8 december 2008 13:12

måste börja med att säga att du och din syster ser väldigt lika ut, i alla fall på den bilden, vet ju inte hur det är på riktigt. *ler*

Det där med viktigt att ha "en egen vän".. jo, jag känner det med. Men jag försöker att tänka som så att när ett jobb kommer in i bilden får jag i alla fall arbetskamrater.
Så att du skrev om att det är svårt att komma iväg till gymmet igen efter ett uppehåll, jag vet hur det är. Usch, så sjukt svårt om man inte alls har någon insperation till det heller. Man får nästan bara vänta in den liksom. Därför det är så bra med träningsvänner, så man blir peppad. ^^

http://malin-helena.bloggagratis.se

 
malin-helena

malin-helena

8 december 2008 13:15

Åååh.. glömde ju..
Det där du skrev om din kompis där, och frankrike. det låter väääldigt konstigt om hon bara sådär kom ihåg vägen tillbaka.. Låter so att det är något mer som "ligger bakom".
Spännande sådant tycker jag. Jag har flera släktingar som upplever både döda människor, troll och ladugårdstomtar. Sådant tycker jag är spännande med. :)

http://malin-helena.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin

8 december 2008 15:56

vad synd att du tappade bort motivationen.. men det kommer fler dagar.. ingen panik med det.

jaa katt-tomtarna är så söta så!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se