MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 8 december 2008

Laserkirurgi

Av Vivi - 8 december 2008 12:35

Jag 'är sååå uttråkad idag...jag kan inte komma på något vettigt att göra...elelr jo ..jag kan komma på ngt vettigt men jag är itne sugen på att göra nyttiga saker sopm tex att träna ..det är det svårast att ta sig till gymmet efter ett uppehåll...


Mina ögon, eller snarare öga krånglar lite också... Jag var i Turkiet och gjorde laserkirurgi i Augusti förra året och det har fungerat bra, men senaste tiden tycker jag att jag ser lite suddigt till och från och att det skaver i ögonen... Jag ror inte att det är så farligt men när man opererat sig tenderar man ju att bli lite nojjig. Min syster var med mig och opererade sig också och henne går det jätte bra för.


Det var en specieltl resa...det var en jätte fin klinik vi var på med en jätte trevlig läakare och jag äääälskar Turkiet. Tycker folk är trevliga, maten är god och Istanbul var jätte verket. Hi hi vi var en hel grupp som åkte från Sverige och alla sprang omkring med stora svart solglas på sig efter operationen då man blir väldigt solkänslig.... Får ju nästan inflika en bild...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se