MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Trasiga människor.

Av Vivi - 7 december 2008 17:23

Jag trillade in på en så vacker blogg... en så sorglig och vacker blogg...


Det finns så mycket trasiga människor där ut och jag önskar så att det fanns något man kunde göra för att laga dem.

Jag vet att jag inte kan, ingen kan. En trasig människa kan bara laga sig själv, det bästa man kan göra om man har tur är att hålla henne/honom i handen och finnas där som stöd och försöka få dem att påbörja lagningsprocessen.


I julstressen, i julhandeln...

En uppmaning... snälla nu i juletider om någon tränger sig i kön om du själv backar på någon...säg förlåt, bli inte arg ...va den större människan... av alla människor du träffar på under en dag kommer säker minst en av dem vara trasig.

Försök ta alla situationer med ett leende och hoppas att du kanske får den tillbakadragna tjejen i kiosken le, det stressade butiksbiträdet att andas.... Gör detta så har vi iaf gjort någonting....

 
ANNONS
 
Vendela

Vendela

7 december 2008 17:38

Tack Kära Vivi.

Och din uppmaning är allt för god. Om ändå alla tänkte som dig.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Kramar V*

http://forevervendela.bloggagratis.se

 
Margita

Margita

7 december 2008 20:30

Fint inlägg! Det är så lite som behövs egentligen!

http://mareli.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

7 december 2009 15:17

Mycket tänkvärt! Tummen upp för det. :)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Jenny

Jenny

8 december 2011 19:03

Den är så bra!
Mina favoriter är Love Actually, The Family Stone och The Holiday :)

http://jennyelin.bloggplatsen.se

 
Jenny

Jenny

8 december 2011 19:04

Oj nu kommenterade jag fel inlägg :P

http://jennyelin.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se