MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Mest aktiva bloggarna

Av Vivi - 7 december 2008 01:17

Ha ha ...under nattsnurret ser jag att jag hamnat på listan över de mest aktiva bloggarna ... nummer 65 är jag ...he he. ... vet inte om detta är bra eller dåligt :)


Min lilla "blogg-kompis" Malin-Helena leder dock med typ plats nummer 38 eller nått men hon har legat på 23 ...inte tappa nu tjejen...hi hi

Så blir det när man gillar att sitta vid datorn och inte har ett arbete... kan inte fler besöka Helena och mig så kan vi kanske tjäna pengar på våra bloggar :D


Nepp nu ska jag stänga av datorn och försöka sova...får se hur det går med tom säng, två katter som vaknat till liv och nattsurret utanför fönstret...

Zzz zzz zzz...

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

7 december 2008 13:33

Haha!! Fy vilken bra plan! Många. många fler får läsa. *ler*
Det skulle ju vara trevligt att blogga som jobb. ;)

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se