MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Tjejkväll...Tomtar och troll!

Av Vivi - 7 december 2008 01:08

Godis, tacos, tjejsnack, film och stjärnor på is... det har varit en mysig kväll , vi kanske skulle tjejsnackat lite mer och filmkollat lite mindre men egentligen var vi alla rätt sega och trötta och inte så sugna på alkohol så det blidde bra bra.


Maria och jag funderar på att svänga om de lurviga och gå ut och dansa nästa helg, vi får se hoppas bara hennes elaka mage bättrar sig till dess.


*Gäsp* vad trött jag är ...saknar min pojke, sängen är alldels för tom... han kommer iaf hem i morgon men troligen inte förrän sent, funderar på att fråga om jag kan låna ilen och åka til Ammie i morgon och ha lite adventsmys eftersom han ändå inte kommer hem förrän senare....då ska jag åka förbi Ekohallen för en fågel viskade i mitt öra att "tomtar och troll" (eller om den hette trolltyg i tomteskogen?) finns på Dvd där...kan detta vara sant!! Älskade det när jag var liten - var är fjant? Här mamma! ...i så fall måste jag nästan köpa den!


Sov sött allihopa!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se