MissVivis synvinklar

Alla inlägg under november 2008

Av Vivi - 4 november 2008 16:37
http://torrevieja.bloggagratis.se

Jag hoppade på en utmaning som en bloggare hade här på bloggagratis...

Regler: Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.

Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa

Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem


1) Jag har varit spritansvarig på Lärahögskolans Studentpub i Sthlm

2) Jag har 13 tatueringar (beroende på hur man ser på det)

3) Jag har väldigt nära kontakt med min familj, speciellt syster och mamma de är mina bästa vänner och behöver jag råd är de de första jag vänder mig till

4) Jag är usel på meningsuppbyggnader

5) Jag har haft katt, häst, får, höns, marsvin, skata....

6) Jag har varit med på bild i slitz (den kan ni ju fundera på ha ha )

7) Jag har aldrig haft kort år (förutom när jag var yngre än 2år)


Kom igen ni som läser....

Malin-Helena, Karin , Skogsfrun kanske ??.....

ANNONS
Av Vivi - 4 november 2008 16:26

Kan ni gissa vad jag var :)


ANNONS
Av Vivi - 4 november 2008 15:59

Ellen till att börja med... (se tidigare inlägg) vi hade rekrytering idag, det var väldgt jobbigt!! Det var naturligtvis jätte jätte kul att träffa tjejerna och kul att intresset var så stort men lite för stort tyvärr...vi får inte ha mer än 15 tjejer i gruppen och det hade vi talat om det det är så jäkla hårt att behöva lotta och välja bort vissa...

Ush det blir så fel, det är som på gympan när vissa inte blir valda , det fanns en liten sötnos jag så gärna hade haft med som inte blev invald *snyft* önskar vi kunde haft två grupper... hade man haft tiden hade vi kunnat köra två gånger i veckan med två olika grupper....

Har iaf gjort en finfin frågelåda ..ha ha !!


Idag gick körlektionen lite bättre men jag är iaf supernervös....teori och uppkörning närmar sig och jag känner mig kass !! Ush...jag har inte tid eller råd att försöka igen, känns som om det är nu eller aldrig...ÅNGEST!


Eftersom jag har varit dålig och haft lite "jag är nu officiellt arbetslös"-ångest blev det ingen fest i helgen. Första gången på flera år som jag inte klätt ut mig och festat på Halloween.....trist :( Vill klä ut mig !!! :(

Lägger in lite bilder här så ni får se hur snygg jag varit ;P


Träningen börjar komma igång ... whoho... simmade igår och styrketränade i lördags...får se i morgon ska jag köra lite styrka och sedan kolla passen på tors.  :D  Visst huvudsakligen vill jag stärka min rygg/nacke men att tappa ngt av de 10kg jag gått upp sedan jag träffade min sambo hade varit helt ok :)

Kraaaam

Av Vivi - 4 november 2008 15:52

Jag är både lite glad och lite ledsen...

Det ser ut som inte ngn av kattungarna blir sålda, Hanungen skulle ju en tjejkompis köpa av oss men hon har ändrat sig, lite synd bara för vi har haft två intresserade och vi har sagt till dem att Amadeus inte längre var tillgänglig till försäljning så indirekt kan vi ha förlorat 8000:L- på det här och det känns lite surt.

Självklart har hon rätt och ändra sig det svider bara lite rent ekonomiskt sätt efterson när denna historia med katterna är klar så har vi legat ute med mellan 10 000-15 000kr och 8000 hade suttit fint nu när jag är arbetslös och så...

Sedan samtidigt... det blir visserligen dyrt med tre katter, tre att vaccinera, mata och försäkra men han är ju så söt!! Han är en gullunge även om de är rätt jobbiga just nu och river ned en massa saker och så :)

Den där "keep off"-sprayen som ska hålla dem från soffor m.m ---- fungerar INTE :)

Men de är mina små bäbisar!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se