MissVivis synvinklar

Alla inlägg under november 2008

Av Vivi - 11 november 2008 08:46

Allt skedde så fort, vi fick ett mail i helgen från en kvinna i Sthlm som var intresserad av vår lille kille. Vi pratade på telefon i söndags och faktiskt en stund via webkameran och hon vill ha vår lille kille.

Jag har varit ganska hård med att vilja träffa de som ska köpa katten först  men iom att vi pratade så mycket känns det helt okej. Det är något som bara känns helt rätt när det gäller köparen. Hon är förtidspensionär och är handikappad, hon har två barn i tonåren.

Hon vill ha lite sällskap när hennes barn inte är hemma och det känns som om Amadeus kommer få en massa upmärksamhet och kärlek hos dessa människorna. Det känns fortfarande lite tungt att sälja honom men tre katter blir för mycket här hemma... Handpenningen är redan lagd och hon fick en liten rabatt på 1000:- för att han nu är 14 veckor gammal. Så nästa måndag ska vi försöka hinna med besiktning på båda ungarna och så kommer hon och hämtar dem redan någon gång i nästa vecka.


Jag måste också berätta en rolig sak som hände i Lördags...

Jag skulle ge katterna mat och jag var rätt trött/övertrött efter Ullared. Våran burk med kattmat står över kyl & frys och sedan kommer en köksbänk och sedan spisen. Min sambo stod och stekte köttfärs till sig själv och jag lyckades på något sätt välta burken så det kom kattmat över hela golvet, bänken och ....spisen ... pojken fick köttfärs kryddad med Royal Canin *skrattar* Jag gjorde verkligen allt för att hålla mig för skratt för han var trött och hungrig och tyckte inte det var kul att få kattmat i köttfärsen men det var så svårt ...*asg* Hade vi haft det på film hade vi kunnat tjäna massa pengar på det! :)   

ANNONS
Av Vivi - 9 november 2008 11:39

Igår var jag och syster på Ge-kås i Ullared, för er som skulle av någon anledning missat detta fenomen är det ett lågprisvaruhus som varje dag besöks av ett osannolikt antal människor som oftast handlar för ett par tusen i form av livmedel, hygienartiklar, kläder m.m m.m

Mestadels består dessa shoppare naturligtvis av kvinnor, flickor, tanter och tyvärr en hel del kärringar. Kärring menas här en kvinna, oftast mellan 25-75år som utan hänsyn till andra plöjer sig fram i folkhavet, huffandes och knuffandes. Hon ber inte om ursäkt om hon kör på någon (man får skylla sig själv om man råkar stå i vägen) Hon bryr sig inte om hon tränger sig mellan två vänner eller mor och dotter osv. Denna art finns ute i Sverige lite var stanns men verkar speciellt frodas på Ge-kås, detta är lite konstigt eftersom man får uppfattningen av att kärringen inte alls trivs där. Tydligen är detta bara en ritual hon genomför ett par gånger om året till varje pris för att kunna köpa tvättmedel för 9.95:-


Jag och min syster stog i kö i ca 1½ timma , kallt men med tanke på hur jag och min syster är så lyckades vi på något sätt få tiden att gå och desutom ha roligt under tiden...FOLK... det blir vad man gör det till....

Det är allt jag säger, åh då ska ni komma ihåg att jag denna höst har haft flera anledningar att bli en pessimist som ser allt som en motgång och visst, i vissa avseende är jag det men när det kommer till vissa saker får man bara inse att inget blir bättre av att gnälla. Kön rör sig inte fortare fram för det!


Det var iaf en rolig dag med min syster och det är underbart när ens sambo säger "det är ju billigare än på ICA och vi behöver ju ändå vissa saker...ta 2000:- från sparkontot " :D Puss på min älskling!!! Han vet att när flickvännen är lite deppig kan shopping alltid göra henne lite gladare även om det är shopping i form av 5 tandkräms tuber, 3 raklödder, 10 fryspåspaket osv. :)

Dessutom när jag började glida nedåt igår kväll så tände han en massa ljus och gav mig en härlig massage och jag kan bara säga att det blev en uuuunderbar kväll ;P

 Jag har haft som tur som träffat någon som snygg, snäll och underbar som honom och jag vet inte vad jag hade gjort utan honom. Jag älskar verkligen den mannen!


Nu ska vi snart i väg och fira pappa... hipp hipp

ANNONS
Av Vivi - 7 november 2008 14:59

Av någon anledning har fredag blivit en usel dag för mig ...jag de senste fredagarna har jag alltid fått ångest, vet inte varför riktigt.

 Har varit på körskolan, misslyckats med min körning och insett hur jävla dyrt allting blir ...tydligen fanns en dubbellektion jag inte betalat....tydligen ingick teori i form av att sitta vid deras datorer och inte själva teoriprovet osv.  Mina underbara för äldrar har bidragit med ungefär 6000-8000kr, halva körkortet så här långt, vilket är underbart utan dem hade det inte blivit av alls. Resten har jag fixat än så länge men nu är det bara att länsa mitt sparkonto och får nog låna från det gemensamma sparkontot också ... känns bara så otroligt jobbigt... speciellt eftersom jag är arbetslös nu *snyft*

Visst är det tråkigt att det i slutändan alltid handlar om pengar... *suck*

Ledsen att det inte blir en pigg och glad tjej som skriver idag... det enda jag kan säga är att det är tur att man har så bra vänner! Tack Karin för att du fick mig på iaf liiite bättre humör idag!

*Kram*

Av Vivi - 6 november 2008 16:37

Och så lilla prinsessan... på sätt och vis vill vi behålla båda om det inte hade varit för pengar och plats... vi hade planer på att behålla honan och sälja hanen men nu spelar det inte längre roll om jag ska vara ärlig...

Jag älskar de så mycket!! Mina små bäbisar!! Världens sötaste ungar!!

Av Vivi - 6 november 2008 16:24

Måste ju bara lägga upp lite bilder på sötnosen... än så länge är han fortfarande ledig pga att min vännina helt ångrade sig...Tydligen ville hon inte ha katt iaf...Hur kan man ångra en sådan sötnos!! 

Första bilden är han inte gammal... andra och tredje så är han väääldigt dataintersserad...en stund sedan somnade han i mitt knä, sötnos!!!

Av Vivi - 6 november 2008 15:58

Ok...nu börjar jag bli liiite stressad, det går inte alls bra med körningen :(

Måste ju ta det där körkortet så alla som läser min blogg ...håll för guds skull tummarna ... ni får hålla hela nov. dec. för jag berättar fortf. inte vilka datum som gäller hi hi ...


Min kisse mår iaf bättre nu, det konstiga är att Lilla flickan fräste som attan när mamman kom hem från kastreringen. Hon verkade väldigt rädd och sur på mammakatt... kanske bara jag som inte har så bra koll men tyckte detta var ett rätt ovanligt och lite underligt beteende...som om ungarna inte kände igen sin mamma.... det är iaf bättre nu och det är huvudsaken och stygnen ser bra ut!


Har haft en mysig dag med mamma, hon var inne i stan idag så vi handlade lite och sedan fikade vi. Mys mys... min mamma är så underbar, det går att prata om allt med henne. Hon berätta det ngt jag blev väldigt upprörd över att höra, tydligen har vissa delstater i USA dödstraff även för barn!!!  En 13 åring kan dömmas till döden....Det är sjukt! Jag förstår inte hur man tänker då ... Jag är totalt mållös... hur kan man anse att ett barn bär ett sådant ansvar för sina handlingar och dömma barnet som en vuxen utan ens försöka ge hjälp. Fyyyyyy !! Det är allt jag kan säga utan att börja gråta av ilska ...Fyyyyyy!!!!

  

Av Vivi - 5 november 2008 13:15

De har Miss-handlat min kisse!!

Nu är det andra gången Athena på operation på kort tid...jag trodde inte de skulle lägga snittet på samma ställe som kejsarsnittet :(

Stackars min katt!!

Av Vivi - 5 november 2008 08:42

Sötnosen.... vår stora bäbis ska kastreras idag... var precis hos veterinären och lämnade henne. Jag var lite stressad för sambon skulle iväg och jobba och det var en massa folk där men när jag gick därifrån kändes det jätte jobbigt, fick bita mig hårt i kinden för att inte börja gråta...

Det blir bara lite opersonligt, för dem är det ännu en katt men för mig och min sambo är det den viktigaste i vårt liv i princip...

Hoppas de tar väl hand om vår underbaring, hon gillar inte veterinärer (fick jag ju berätta för dem så de inte tror hon är världens surpotta) itne sedan den dumma dansken grävde i henne när hon hade värkar.

Jag vet att det är et vanligt i princip riskfritt ingrepp men jag är ändå lite orolig. Tänk om hennes personlighet ändras ??? Har iaf två små ungar som tröstar mig :) 

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se