MissVivis synvinklar

Alla inlägg under november 2008

Av Vivi - 24 november 2008 12:45

oj oj .....idag sov jag till 11.00 sicken latmask!! Inte ens katterna har väckt mig! ...Och någon storm verkar inte bli aktuellt, det har varit lugnt lugnt lugnt och ingen snö....


Vi sov visserligen inte så mycket nu i helgen men iaf... 11.00 !!! Ja ja ... jag behövde det kanske. Tyvärr blir jag så otroligt seg när jag sover så länge så idag blir det nog inte mycket vettigt gjort! Jag måste slå en signal någon av dagar till kommunen, har sökt ett jobb som jag vill vill vill vill vill ha!

Tänk att få jobba som ungdomsledare på nya ungdomsgården, det jhade varit rena drömjobbet. Håll tummarna för mig :)


Nepp....dags att slänga in sig i duschen och sedan busa lite med Angelique kanske...hon behöver ngn att busa med nu när hennes bror bor i Sthlm!


ANNONS
Av Vivi - 23 november 2008 22:13

Jag har haft en sååå mysig helg!!!


I lördags åkte jag upp med tåget till Götet...det går så himla fort! 1 h 15 min.... swusch....

Först fikade jag med min favvo Linnea ...för övrigt den enda Linnea jag känner iof men hon ligger på delad första plats var det gäller favorit sambo :) Har varit duktig och läst hennes roliga blogg också !! Massa kul och en massa fina saker om mig *glad och rodnar lite* det är ömsesidigt kan jag säga! Vi åt på Cafe´vanilj , en stor bulle var och the till Linnea & Kaffe till mig, Gott gott ..elelr mja ..kaffet var lite för sött (för mycket hasselnötssyrup) och bullen lite besk (lite för mycket vanilj tror jag)  men sällskapen var helt perfekt (ja, jag lovar att sluta ösa beröm över dig nu gumman ;)   )


Efter en fika blev det in till grannen för Sushi med Kicki och Kelly, mums! Det var så kul och träffa dem igen, vi hade en jätte mysig helg med Sushi, räkor, vin, Mamma Mia, Curros, Mini Donuts, Julmarknad på Liseberg, Grease, Champange, Girl talk, Bröllops snack, Hagastrosande, förlovningssnack, nu är vi vuxna-prat, lite tårar, massa skratt! Allt detta på mindre än 24 timmar! Nästa helg bär det ju upp till Götet igen för att umgås med en hel bunta med andra girlie-girls!!! Så jag avslutar med att säga: (lite inspirerad av helgen och "under det rosa täcket" av Nina nånting)

Girl ruels! och ta hand om varandra i höstmörkret !!! och just det alla som precis som jag bor i sydväst-Sverige ta det lugnt i kommande stormen!

ANNONS
Av Vivi - 21 november 2008 21:18

"Det går bra nu" som petter säger ...bara jag kan köra som jag gjorde idag på lektionen säger min lärare att körkortet sitter säkert, jag måste erkänna att jag tro han har rätt för det gick jätte bra.

Wheeee,....hade varit så coolt att få mitt körkort!

Låter kanske lite töntigt men jag kunde inte säga det bättre :)


I morgon bär det av till Götet, först en mysig fika med Linnea. För er som inte känner Linnea är hon min f.d sambo kan man säga... jag annnonserade efter en inneboende ett mail eller två så skulle Linnea bo hos mig. Det kunde gått hur som helst (ni som känner mig vet ju hur mina "sambo-förhållanden" tidigare har gått...) men det blev super. Linnea är hur kul som helst och bo med och det fungerade jätte jätte bra!


Iaf....efter Linnea ska jag träffa Kelly och Kicki, Kicki och jag gick i samma klass i gymnasiet och vi började jobba ihop med Kelly i tredje ring på BUUUURGER King. Så det blir en "all girls weekend" ska bli jätte jätte kul!!


Ha en trevlig helg allihopa!!

Av Vivi - 20 november 2008 17:54

Jag orkar inte berätta vad det är en gång till som för er som inte vet får ni läsa tidigare inlägg :)


Vi har nu haft två träffar med "våra" tjejer, de är så himla goa!

Det har en massa smarta och bra saker att säga. Förr tordagen hade vi introduktion, vi fikade lekte och pratade... idag skulle vi prata om vänskap och utanförskap. Det gick väl hyfsat, de pratade en massa och verkade ha roligt och det är ju det viktigaste. Kändes bara som att det var så mycket som gick fel innan, saker vi glömde som filmen vi skulle sett osv. Det blev lite babbligt och lite svårt att fånga upp ibland bara... kändes bara som vi inte riktigt lyckades lika bra som sist med att vara samtalsledare :)

Själv kände jag mig lite tråkigt som kanske försökte styra upp samtalen lite för mycket kanske ...men men ... jag hade iaf jätte jätte roligt och tjejerna verkade också ha kul och som sagt ....det är ju egentligen det viktigaste! :) Av Vivi - 19 november 2008 10:09

Det var så skönt att vakna i morse och inse att jag inte behövde tokplugga...whoho.... det är klart att det inte kan skada att läsa lite då och då men nu är det värsta över.


Igår var vi hos veterinären och tog bort Mammakatts stygn, de hade läkt lite väl snabbt så det var lite bökigt att ta bort dem och Mammakatt klagade, har lovat henne att inte besöka veterinären mer förrän den årliga vaccinationen. Angelique fick också hänga med för hon har inte varit hemma ensam förrut så jag ville inte lämna henne. Min snälla Maria hämtade oss eftersom pojken varit bortrest nu i två dagar på utbildning. Sedan åkte vi hem och köpte Sushi till mig och Maria och pizza till pojken (han kom hem senare) och firade att jag klarat teorin ..whoho... kollade på tecknat! He he ...Horton söt film men jag har sett bättre.


Här är Angelique som slickar i sig lite av grädden jag hade i cheesecake:en jag gjorde i lördags till middagen.

Av Vivi - 18 november 2008 16:49

Wheeeeeeeeeeee...............

Jag klarade mig!! Jag fick 58/65 och är helnöjd....en del frågor är verkligen helt skumma och väldigt onödiga enligt mig ----men iaf..... jag klarade mig!! Det var iaf lättare än vad jag trodde....hade kanske bara tur med frågorna!! Hipp hipp för mig!


Snart kommer min snälla Maria och hämtar mig efter sitt jobb, jag måste ta bort Mammakatts stygn från kastreringen och Maria ställer upp oc skjutsar när pojken nu är I Gbg. Vi får fira ikväll!!!!Av Vivi - 18 november 2008 10:38

Ihhhh..... Nu är det snart bara två timmar kvar tills *gulp* teoriprovet....ihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Vi hade thanksgiving-dinner i lördags med Heeela familjen, det var lite för att fira att mamma fyller år i dag! GRATTIS MAMMA!!!

Det var jätte mysigt, jag var lite trött bara efter att ha lämnat katten och pluggat hela helgen. Det är bara så bra att vi träffas allihopa lite då och då. Vet n vad ...snart är det jul !!!


Jag gjorde halkan igår ..fy vad roligt det var! Det känns som en del fegade lite...eller så var det bara mycket bättre än mig för jag halkade runt som bara den. Det var jätte kul men samtidigt så får man stor respekt för hur lite fartökning som krävs och hur illa det kan gå...

Dessutom prövade vi köra både med ABS och utan och många verkar använda ABS-bromsarna som ngn slags trygghetsfaktor men det hjälper inte till särskilt mycket om du får vattenplaning på alla däck ...rättare sagt i rejäl halka hjälper det inte alls. Så alla som läser... ni kanske har kört bil i flera år och är vana förare men halkan påverkar oss alla på samma sätt... ni kanske hinenr reagera lite snabbare osv men i slutändan handlar det om säkerhetsbälte, biltyp, bra däck och väglag... och en jävla massa tur!!!!

KÖR FÖRSIKTIGT och öska mig lycka till!

Av Vivi - 16 november 2008 10:33

I går åkte vår lillkille till Stockholm. Han har hittat en jätte trevlig matte där, tyvärr har jag bar apratat med henne på telefon då hon är handikappad kunde hon inte komma ned själv pga att vi inte har hiss till min lägenhet och det hade varit lite taskigt för henne att vänta i trapphuset i en timma... dessutom är det nog svårt att resa över huvudtaget om man har ett handikapp kan jag tänka.....


Hennes vän och hennes söta dotter hämtade Lillfisen, Edward ska han heta :) och jag har fått en rapport om att resan gick bra och att han nu är framme och äter och går på toa som han ska. Är bara lite tomt utan honom men Mamma och syster verkar inte bry sig det minsta.


Vi ska åka och hälsa på honom i vår. Måste erkänna att det finns en liten del av mig som tycker det är lite lugnare i huset nu och att stressen med papper, stamtavlor,vaccinationer, besiktningar och allt är över.

Vi tror att han kommer få jätte bra i sitt nya hem, massa kärlek!!!

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se