MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Släng bort din svenska blygsamhet

Av Vivi - 28 november 2008 12:06

Jantelagen....fy vad jag tycker illa om den! När och vem bestämde att vi aldrig får vara nöjda med någon ting. Vi får inte tycka att vi är för snygga, för smarta eller för duktiga. Om någon ger oss beröm ska vi skrapa med foten och säga - nej inte jag inte!

Idag hade jag en underbart körlektion, ännu bättre än den förra och jag har lust att bara skrika ut till allt och alla att jag e grym på att köra bil!

Jag vet att jag inte är bäst på att köra bil, jag har precis börjat köra men jag känner mig så duktig och bra just nu och enligt jantelagen är det fuuuult att känna så!

Alla är riktigt bra på något, alla har något med sig själv de är nöjda med! Försök tänka på det!!! Försök sträcka på ryggarna och berömma er själv lite ibland för omvärlden och även vi själva är sååå duktiga på att lyfta fram det negativa.

NI ÄR VÄRDA ATT FÅ KÄNNA ER BRA!

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

30 november 2008 22:50

Jag håller med dig så mycket! Det är en skamm att tycka att man själv ser bra ut en fredagskväll när man stått och gjort sig i ordning i timmar. Och säger någon något posetivt så ska man förneka att det är så. Även om man håller med och tycker det.
Tycker jag att jag är skit snygg en kväll så tycker jag det. ^^ Och det borde alla andra göra med.
Som du säger, man ska vara stolt över det man är bra på. :)

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se