MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 28 november 2008

C-vitaminen eller östrogen?

Av Vivi - 28 november 2008 08:52

Men kan ju undra...jag var på väg att få en rejälförkylning i förrgår kväll mådde jag dåligt och igår på dagen, sedan började jag sakta må bättre. Detta är väldigt ovanligt vad det gäller mig för har jag en förkylning brukar den bryta ut rejält. Nu är frågan...jag brukar dricka dubbladoser med c-vitamin när jag är elelr börjar bli förkyld för jag känner mig piggare då, kan detta ha förhindrat förkylningen???

Eller var det kanske så att alal dessa underbara Ellen-tjejer och min mysiga fika med Nina fick mig att må bättre... var det en dos c-vitamin eller östrogen-dosen???

Nu ska jag smita till körskolan, puff hoppas det går lika bra som sist!

 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

28 november 2008 12:00

Jaa, jag ska se filmen så fort jag får chansen. :)

Jag brukar också bli så av filmer. Jag är lite överkänslig nästan. Det är sällan jag inte gråter eller får en klump i halsen av en film.. *småler*
Jag gillar inte heller att se så brutala filmer, speciellt när det är baserat på en verklig händelse.
Och så sant att det ordspråket absolut inte stämmer..

Hoppas att din körning går bra idag. :)

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se