MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Förkyld & Julpynt

Av Vivi - 27 november 2008 12:27

Det var nog tur att det inte blev någon barnpassning idag, mest för lille Calle, vaknade upp med täppt näsa och huvudvärk. Det har släppt lite nu men jag är ju inte direkt hundra. Jag försöker inte tänka på att jag håller på att bli sjuk / är sjuk för jag har inte tid denna veckan!


Känns jätte irriterande, jag har massa dåligt samvete för att jag itne satt barnvakt idag. Det är så svårt för dem att hitta någon som kan passa Calle i sista minuten och det var jätte viktigt att pappan skulle iväg med sitt framtida jobb *suck*  ...men visst jag hade nog definitivt smittat det lille

:( Jag som hade sett fram emot att leka i lekparken....


Jag kommer släpa mig iväg till Ellen i eftermiddag iaf, Lena kan itne ta det ensam och ho var också dålig. De får två sletna samtalsledare idag :(


Jag Julpyntade lite igår se så fint det blev i matsalen! Jag gör alltid min egen adventstake, så här blev den i år ( till höger på bordet ) 
ANNONS
 
malin-helena

malin-helena

27 november 2008 17:36

Vad fint du har julpyntat! :)

Pepparkaksbaket här hemma kommer nog jag mest stå för om jag känner Johan rätt. haha..
Han kommer vara med i början, sedan tröttna efter 30 min eller så. *fniss*
Du får lägga upp receptet på vitchokladtryffeln, det låter mummsigt.

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se