MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Recept på choklatechip-cookies

Av Vivi - 26 november 2008 20:46

Fasen... förkyld!  *Snif sniff* Vi får se hur jag mår i morgon om det blir barnpassning eller inte :(   Förresten...det blir nog ett styck klänning (se bild nedan) sambon tyckte den var fin fin :)

Jag har världens bästa sambo !!!


Nu ska jag baka kakor.... choklatechip-cookies ...det är jätte goda vill jag lova   ...vadå ..vill ni ha recept???

Oki då

Hi hi Helena (se länk---->) ger ut en massa nyttiga och smarriga matrecept .. jag = kakor :)


3 3/4 Dl   Vetemjöl

1 tsk       Bakpulver

1 1/4 Dl   Mjukt margarin (ca 150gr)

1 2/3 Dl   Farin socker

½Dl         Socker

½ Dl        Vaniljsocker

1 st          Ägg

 1 2/3 Dl   Hackad choklad (ca 100-150gr blanda gärna vit & mörk) 

1 1/4Dl  hackade nötter, jag brukar ta hasselnötter (ca 100gr hela från påse)


Allt blandas i en bunke, blir det torrt kan man ta ett extra ägg eller lite vatten 

klickas sedan ut på bakplåt ca18st

in i ugnen på 190 grader i 10-12 min.


De är väldigt uppskattade!

Enjoy!! 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

27 november 2008 11:17

Vad fin klänningen är!!!!! krya på dig.. annars får vi pyssla om dig i helgen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se