MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 26 november 2008

Saknar alla chefer förmågan att ge beröm & EQ ?

Av Vivi - 26 november 2008 13:13

Världen är inte svart och vit , jag vet man ibland undrar man ...


Ärligt har ni själva haft en chef någon gång som varit duktig på att ge beröm och bra kritik? Då pratar jag inte bara om en snabbt "bra jobbat" och en klapp på ryggen. Jag menar ett riktigt samtal där de talar om vad det är som är så bra med just dig, varför du är viktig för företaget osv.


Jag har aldrig hört talas om en chef som sagt : - du har verkligen slitit på detta företaget senaste månaderna, du förtjänar en bonus , eller du förtjänar lite extra ledighet!

Pratar om detta för att min egen erfarenhet säger mig att de flesta chefer jag haft har varit dåliga på bekräfta mig som person. Visst de har det verkligen inte lätt, en chef har oftast stor press på sig och har kanske många under sig & många bollar i luften osv osv.


Jag kan bara känna att någon gång hade det varit skönt med ett

- Du har verkligen slitit idag, gå du en timma tidigare (betald ledighet)

- Du är en av de som ställer upp mest och jag vill bara tala om att det betyder jätte mycket för mig och företaget

- Du har gjort en jätte bra försäljning denna månaden , här får du ett presntkort på massage .... tex.


Jag är själv en av de personer som jag anser har hög arbetsmoral, jag var alltid en av dem som ställde upp som kämpar till slutet men man tröttnar efter tag eftersom det inte leder någon vart!

Min sambo sliter som ett djur på sitt jobb och gör faktiskt två personers jobb just nu. Det gör mig så ledsen att de inte kan uppskatta allt han gör för dem, jobbar över utan betalning ...hoppar in och jobbar på helgen för att hinna klart.

Jag önskar det finns någon chef därute som läser detta och kanske ger ngn av sina anställa lite extra beröm & uppmuntran efter att ha läst detta.  


 
 
Margita

Margita

26 november 2008 14:21

Mina chefer genom åren har varit av ganska skiftande kaliber men tyvärr oftast inte alls bra på att bekräfta, snarare tvärtom. Utom min nuvarande chef, hon är den bästa jag nånsin haft! Hon bekräftar, lyssnar, uppmuntrar osv!!

http://mareli.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skapa flashcards