MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 november 2008

Miss missen

Av Vivi - 16 november 2008 10:33

I går åkte vår lillkille till Stockholm. Han har hittat en jätte trevlig matte där, tyvärr har jag bar apratat med henne på telefon då hon är handikappad kunde hon inte komma ned själv pga att vi inte har hiss till min lägenhet och det hade varit lite taskigt för henne att vänta i trapphuset i en timma... dessutom är det nog svårt att resa över huvudtaget om man har ett handikapp kan jag tänka.....


Hennes vän och hennes söta dotter hämtade Lillfisen, Edward ska han heta :) och jag har fått en rapport om att resan gick bra och att han nu är framme och äter och går på toa som han ska. Är bara lite tomt utan honom men Mamma och syster verkar inte bry sig det minsta.


Vi ska åka och hälsa på honom i vår. Måste erkänna att det finns en liten del av mig som tycker det är lite lugnare i huset nu och att stressen med papper, stamtavlor,vaccinationer, besiktningar och allt är över.

Vi tror att han kommer få jätte bra i sitt nya hem, massa kärlek!!!

 
ANNONS
 
Margita

Margita

18 november 2008 18:11

Vad söt han är! Hoppas han får det bra i Stockholm!

http://mareli.bloggagratis.se

 
malin-helena

malin-helena

18 november 2008 22:56

fy va söt han är då lille kissen. Hoppas han får det bra hos nya matte. :)

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se