MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2008

Dumma fack....

Av Vivi - 23 oktober 2008 11:58

....idag skulle jag varit mycket duktigare egentligen....fast jag vet inte riktigt hur.... borde pluggat lite körkort kanske istället för att sitta med spidelharpan (patians) (hur fasen stavas pasians...patiens....???) hur som...


Jag kommer faktiskt vara duktig idag..ska till körskolan...göra lite pärmar...ha körlektion och om det går bra kanske boka tid för uppkörning ..(ihhhh) sedan ska jag till en kompis som byter affärslokal och ska hjälpa henne fixa och dona med nya lokalen....tycker jag borde ha simmat lite idag men latmasken vill sitta och spela spindelharpa.... den är verkligen grymt beroendeframkallande... jag sitter och spelar varje dag... när jag går om lägger mig så tänker jag på olika uppläggningar innan jag somnar...hmmm jag är nog inte helt frisk :) men det har mina vänner iof konstaterat sedan länge hi hi!


Jo....sökt ett jobb idag!! Wheee.... skulle sökt ett till men tyvärr måste de ha löneanspråk och dumma facket ville inte ge mig information om vad grundlönen för en receptionist ligger på

SAMTAL (i korthet):

-Hej mitt namn är *piiiip*

Jag är förhoppningsvis blivande medlem hos er men...

-Då får jag stoppa dig med en gång, detta är ett medlemsnummer för medlemar och vi har kö....

-Ja, jo men det var det enda nummret jag hittade på er hemsida och jag vill bara veta vad grundlönen för en receptionist ligger på---bara på en höft, lite grovt...

-Det tar faktiskt lite tid att räkna ut det och vi har inte tid att hjälpa dig, ring senare....


Ok... jätte bra service ..så sugen på att byta till ert fack sedan INTE!

Jag köper att man är stressad och har kö men liten fråga...varför skriver inte facken ut en grov kalyk på vad minimilönen ligger på --- det har de flesta fack t.ex. Handels...så om någon fackrepresentant läser detta...LÄGG UT INFON PÅ ERA HEMSIDOR !!!!!!!

Det luktar surt !!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Karin

23 oktober 2008 14:18

patiens borde det stavas ;).. om du fastnar för spindelharpan.. prova att gå in på www.king.com och skapa ett gratiskonto.. DÄR kan man fastna i timmar.. massa roliga spel :)

Duktig körkorts-vivi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se