MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Söta söta katter!!!

Av Vivi - 16 oktober 2008 15:25

Jag har ju mest skrivit om de bekymmer jag har med katterna och inte all den glädjen jag får ut av dem... skärpning på mig!!


Mina små sötnosar är bäst...

Mammakatt har vi haft i över två år nu och skulle aldrig aldrig göra oss av med henne. Hon kan var alite speciell ibland men hon är så söt och så go! Hon kan sitta på kommando, japps ...lärde henne det när hon var liten och nu sitter hon bara man säger "sitt!" Men hon blir jäte sur om hon inte får godis efteråt :)


Och mina två små bäbisar, mina små överlevare!!

De två vi fick behålla som jag födde upp med pipett och mjölkersättning! Jag matade dem varannan timme både dag & natt i två veckor. De är verkligen mina små busbäbisar!! Nu när jag går hemma så blir det mycket "Nej, inte där" "Aaaaaj" och endel "FY!" men de e så söta att jag skulle kunna förlåta dem vad som helst!! Nu är bara den stora frågan ...behåller vi alla tre eller säljer vi Lillfisen Amadeus....

 
ANNONS
 
Sarah Giercksky

Sarah Giercksky

16 oktober 2008 15:41

Söta foton :)

http://SGiercksky.blogg.se

 
coz

coz

16 oktober 2008 15:43

Yeah!
Allt på bloggen är självgjort!
(Utom extrema naturfoton.
Dem kan man ju låna var som helst.
Se också avd.Konst på bloggens högra sida.
Akryler-oljor-teckningar-pasteller mm.
Tack för kommentaren på min blogg!
coz

http://fader-coz.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin

16 oktober 2008 16:05

Fin Athena är i korgen!!

Vad sägs om en promenad och kanske besök på Panduro (för att kolla garn ;) ) imorrn (fredag).. och imorrn SKA jag till halmstad ;)

 
malin-helena

malin-helena

18 oktober 2008 16:26

Vad hände för att du var tvungen att mata kissekattbäbisarna från födseln? :/

http://malin-helena.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se