MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

STOPPA BARNPORREN!

Av Vivi - 13 oktober 2008 15:33

Blev inspirerad av Skogsfrun som har en underbar blogg för övrigt !!


VIKTIGT

Jag kommer snart gå ut i skolerna och samla ihop ett gäng unga tjejer ha dem som samtalsgrupp... det hemska idag är att säkert någon av tjejerna på den skola jag besöker kommer ha blivit utsatt....

Statistiken ger hemska föraningar om den värld vi lever i idag vi måste göra vårt bästa för att förhindra dem som vill göra denna till en dålig plats!!


STOPPA BARNPORREN PÅ INTERNET!!!

Om du ser nått anmäl det på:

www.rb.se/hotline

el. på Telefon:

0200-291010

Polisen har även en adress dit du kan anmäla övergrepp på barn:

childabuse@rkp.police.se

DENNA TEXT BORDE ALLA I EN COMUNITY LÄGGA IN PÅ SIN SIDA!

KOPIERA OCH LÄGG IN DEN NU!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se