MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

...Glömde ju ...kontakt med gammal "mobbare"

Av Vivi - 12 oktober 2008 13:32

Jag hade ju ngt att prata om idag ..Jo ..jag är ju även en facebook:are


och där kan ju så att säga add:a folk....vilja ha dem som vänner...

Nu har en kille från min gamla skola på Öland som jag intre pratat med på över 10 år "addat" mig, dvs vill bli min kompis ... bara ett problem..

Han skriver inte varför och han var skittaskig mot mig i skolan...

Det var en kille i min klass som var värre men efter honom var denna killen värst... fick varje dag veta av honom att jag var ful, fet, finnig (det var jag iof) m.m m.m ... gärna högt inför alla också ... jag skulle aldrig vilja säga att jag var moddad men de var f-n inte snälla... och som sagt han var en av de värsta... varför får man då för sig att det är helt okej att "bli kompis" genom facebook efter dessa år ??

BHA ! Jag är iaf snyggare än vad han e nu ....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se