MissVivis synvinklar

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

Fredagsparty = lördagsvila

Av Vivi - 12 oktober 2008 13:09

I fredags var jag ute med min syster..eller rättare sagt hon var nog ute med mig ... hon ville gärna gå ut en sväng och var inte säker på att hennes arbetskamrater ville gå vidare så vi kom överrens om att om det inte blidde för sent skulle jag möta upp henne... vi möttes upp vid halv tolv och efter jobbfesten var hon inte direkt nykter om jag säger så :)


Jag körde min vanliga lilla fuling (oj nu avslöjar jag detta ju ...hmmm) jag sa att jag kunde köpa drickat och köpte henne en strawberry daquiri...en 2:a ... ibland när jag har någon jag är ute med köper jag tom en alkoholfri ... detta ENDAST när nöden kräver det ... och bara med kompisar jag känner väl och vet är så berusade att de inte märker skillnad. Det funkar oftast,,, de får ngt att dricka och jag får var amed dem lite längre då det slipper bli så berusade att de däckar eller går hem :)

kvällen slutade med att vi hade riktigt trevligt, det var 80-tals kväll och jag och min syster dansade loss... träffade min körskolelärare ute..det var lite komiskt...och lite skämmigt eftersom det var ett par månader sedan jag körde,,, humpidum...men vi hade jätte roligt och han är så go !!! Jag var visserligen nykter i fredags men jag mådde ändå inte toppen i lördags-...börjar bli gammal :(  så lördagen fick bli en hemmakväll trotts en festinbjudan till ett 50års kalas (23+27) och myza med pojken och min goda vän Maria!


Inget hutlöst intressant inlägg men hoppas ni hade en trevlig helg !!

I morgon ska jag på SEX föreläsning med RFSU ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vivi - 17 augusti 2016 09:07

Det är något speciellt med de där första.... Första tårtbiten Första steget Första resan ..... Första karusellen !!                    Det kommer inte bli det sista .... speciellt det lilla parisehjulet Emil älskade ...

Av Vivi - 13 augusti 2016 10:15


Jag har gått upp något kilo och det är nog för att mitt hjärta blivit så tungt så tungt. Jag tror mammahjärtan ofta väger tyngre än andras..... (och vissa pappan-hjärtna med så klart). Det är en massa spännande på gång i våra liv nu och mycket av d...

Av Vivi - 9 augusti 2016 09:56


Semester.... ahhhh ljuvliga semester.... typ! Okej jag får faktiskt vara liiite bitter att hösten började samtidigt som min semester och för att det faktiskt är lite svårt att slappna av när man förbereder för flytt. Dessutom så fick vi ställa in...

Av Vivi - 17 juli 2016 12:00


Jag läste just en fantastiskt sorglig krönika av Staffan Landin (läs den gärna här). Den handlar om flyktingfrågan och framförallt om det orimliga hat den frågan väcker och troll .... jävla troll. Jag har ingen sympati för de människor som via r...

Av Vivi - 18 juni 2016 16:03


.. SER JAG UT NÄR JAG FÖRSÖKER GÖRA SIT-UPs.....

Lite mer om MissVivi


Kontakt:
missvivi@hotmail.se

Veckans tips

Bloggträff 7 Maj i Skåne !!

   

FACEBOOK

Instagram

30 besvarade frågor

Kategorier

Hitta i bloggen

Bloggisar

Roligheter

Bloggar jag läser

Något jag brinner för...

Stöd frisk och Fri, föreningen mot ätstörningar

SMS

Sms:a FRISK50 eller FRISK100 till 729 80 så skänker du 50 eller 100 kr.

 

Här har jag varit

För ett år sedan.....

Arkiv

Hitta recept

Matbloggstoppen

Köp en recension

Köp en recension på min blogg på blogvertiser.se

Ragga besökare

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se